A'CESOIR

Samen met de pianist én saxofonist brengen we een (h)eerlijke mix van stijlvolle pop- & jazz-standards op uw feest, bedrijfsevent, walking-diner, receptie, of gelijk welk ‘groot’ moment waar muziek bijhoort.

Beluister hier fragment van A'cesoir.

Deze formule aangevuld met een saxofonist? Of wilt u nog een extra instrument bijvoegen? Geen probleem, wij gaan tot volledige bandbezetting op vraag van de klant.

Beide formules kunnen aangevuld worden met een sax of cello, of gelijk welk instrument naar keuze, gaande tot volledige band bezetting.


Abosongs beschikt over een eigen Bose geluidsinstallatie en een PA mengpaneel. Dit garandeert u een uitstekende klankweergave. De muzikanten zijn uitgerust met hun eigen instrument. Een vleugelpiano kan gehuurd worden indien u dit wenst.

"Ann, toen jij de eerste noot aanhief van ‘ You raise my up’, dan ging er pas een échte rilling door ons heen! Je hebt onze huwelijksmis adembenemend en onvergetelijk gemaakt met je passie, je schitterende stem, je uitstraling en je enthousiasme. De combinatie van jouw warme stem met de Italiaanse flair, passie en vakkennis van Nicola aan de toetsen, zorgde niet voor alleen voor kippevelmomenten, maar voor een ganse huwelijksmis die door een nokvolle kapel, geapprecieerd en met het label ‘grande classe’geroemd werd. Maar daar waren wij eigenlijk al vanaf de eerste minuut tijdens ons privé-concertje bij jou thuis van overtuigd. Goede wijn behoeft geen krans. Abosongs is een ijzersterke aanbeveling aan alle aanstaande trouwkoppels die enkel het beste willen. Duizend maal bedankt voor de vlotte samenwerking, voor je topprestatie, voor alles."

Ann en Dieter

Kleine Buurtstraat 1D | 9990 MALDEGEM | 0495 530 259 | ann@abosongs.be

© abosongs 2020 - privacy policy -  designed by ac-fotografie

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon