top of page

ABOSONGS

abosongs4.jpg

LIVEMUZIEK

 

In een basisbezetting van zang & piano, brengt Abosongs een (h)eerlijke mix van stijlvolle pop- en easy-listening music. We gaan samen op zoek naar de gepaste muziekstijl en songs om jouw feest een échte meerwaarde en uitstraling te geven. Willen jullie een extra instrument toevoegen? Alles kan!

Abosongs beschikt over een eigen geluidsinstallatie van hoogstaande kwaliteit (HK Audio Lucas Nano 608i) die een perfecte klankweergave garandeert tot 200 personen.

 

 

NIEUW BIJ ABOSONGS: professionele geluidsopnames

 

Stel je voor... jullie kozen voor livemuziek bij jullie huwelijksmis of ceremonie. Achteraf denk je: “Het was gewéldig, maar het ging zo snel voorbij. Wat als onze herinneringen vervagen met de tijd?”

Daarom introduceert Abosongs professionele geluidsopnames van de livemuziek tijdens jullie ceremonie of huwelijksviering. Met behulp van hoogwaardige apparatuur én met extra aandacht voor een optimale geluidskwaliteit, wordt alles live opgenomen. Het resultaat is een prachtige opname van jullie persoonlijk gekozen nummers.

Abosongs biedt deze opnames aan via online downloads en een gepersonaliseerde USB-stick. Ook kunnen de songs naadloos geïntegreerd worden door jullie videograaf op het beeldmateriaal van jullie viering of ceremonie. Waardevolle herinneringen om te koesteren en te bewaren. Voor nu én voor later!

Vraag gerust een demo en onze lanceringsvoorwaarden.

 

bottom of page