top of page

ABOSONGS

abosongs1.jpg

Met mijn team van professionele muzikanten brengen we een (h)eerlijke mix van stijlvolle pop- en easy-listening muziek op jouw evenement.

 

Samen gaan we op zoek naar de gepast muziekstijl om jouw huwelijk, doopsel, receptie, diner, jubileumfeest, huiskamerconcert, of bedrijfsevent die extra meerwaarde te geven.

 

Wij zorgen voor een stijlvolle uitstraling én gepaste klasse.

Abosongs beschikt over een gloednieuwe geluidsinstallatie HK Audio Lucas Nano 608i die een perfecte klankweergave garandeert tot 200 personen.

Klanten aan het woord

"Ann, toen jij de eerste noot aanhief van ‘ You raise my up’, dan ging er pas een échte rilling door ons heen! Je hebt onze huwelijksmis adembenemend en onvergetelijk gemaakt met je passie, je schitterende stem, je uitstraling en je enthousiasme. De combinatie van jouw warme stem met de Italiaanse flair, passie en vakkennis van Nicola aan de toetsen, zorgde niet voor alleen voor kippevelmomenten, maar voor een ganse huwelijksmis die door een nokvolle kapel, geapprecieerd en met het label ‘grande classe’geroemd werd. Maar daar waren wij eigenlijk al vanaf de eerste minuut tijdens ons privé-concertje bij jou thuis van overtuigd. Goede wijn behoeft geen krans. Abosongs is een ijzersterke aanbeveling aan alle aanstaande trouwkoppels die enkel het beste willen. Duizend maal bedankt voor de vlotte samenwerking, voor je topprestatie, voor alles."

Ann & Dieter

Jouw mening is waardevol voor mij. Laat je ervaring
achter in een bericht via ann@abosongs.be

bottom of page