top of page

REVIEWS

NH7A9359.jpg
NH7A1843.jpg

Wij hadden Ann initieel gevraagd als zangeres , omdat we haar al eerder aan het werk hadden gehoord. Maar toen onze ceremoniespreker niets meer van zich liet horen, klopten we ook bij Ann aan met de vraag of zij onze ceremonie aan elkaar wou breien. En amai… we hebben er geen moment spijt van gehad! Deze straffe madam heeft niet alleen een gouden stem, maar weet ook met veel emotie een ceremonie aan elkaar te babbelen.

We zijn haar zo dankbaar!

Matthias & Shauni Tommelein, Kuurne,  aug. 2023 

Een topzangeres met een prachtige stem. Ze verzorgde de livemuziek op ons huwelijk, samen met haar Italiaanse pianist. In één woord: kippenvel! Op vandaag krijgen we nog steeds complimenten. Ann is een superlieve, warme vrouw. Alles verliep vlekkeloos: voorbereiding, communicatie, live performance.  We zijn haar suuuuuper dankbaar en raden haar ten zeerste aan!!!

Bruno & Margaux De Potter – Mortier, Deurle, juni 2023

YS1_5517.jpg
0788-alohafred(HD)-754A2068.jpg

Beste Ann, we zijn enorm aan het nagenieten van een ongelooflijk mooi trouwfeest vol ambiance, vriendschap en liefde! We willen u bedanken voor de erg fijne samenwerking en de prachtige ceremonie die u in elkaar gestoken hebt. Onze vrienden en familie waren bijzonder enthousiast over de intieme ceremonie, ons mooi liefdesverhaal en de prachtige liedjes! Kan u ook de pianist bedanken voor zijn prachtige prestatie? Fall on me was voor ons een echt ‘kippenvelmoment’!

Dankuwel!!

Simon V.O. & & Laetitia C., Deurle, juni 2023

Nogmaals bedankt voor de prachtige muzikale omkadering van het doopfeest. We hebben zoveel complimenten gehad over jou! Je bent een warme vrouw met een nog warmere stem! Heel erg veel liefs van ons viertjes.

Alexandre & Stephanie Delaere, Lochristi, aug. 2023

doopsel.jpg
Liza&Kasper_Ann_0077.jpg
Jo & Peter, wedding.jpg

Jouw mening is waardevol voor mij. Laat je ervaring
achter in een bericht via ann@abosongs.be

bottom of page