top of page

ABOTROUW

abotrouw.jpg

CEREMONIESPREKER

 

Jullie zijn verloofd? Gefeliciteerd!

Trouwen doe je maar één keer en dat verdient een warme en sfeervolle huwelijksceremonie.

Mijn passie vertaalt zich niet enkel in het zingen, maar ook in het schrijven en spreken van jullie liefdesverhaal. Wat is échte liefde voor jullie? Waarom kiezen jullie voor elkaar?

 

Daar wil ik naar op zoek gaan. Want net daar draait het om.

Om een prachtige ceremonie te schrijven dompel ik me met veel plezier onder in jullie leefwereld. Dit vraagt heel wat research om te ontdekken wie jullie zijn, individueel én als koppel. Ik zal veel vragen stellen, want ik ben goed in luisteren. Ik laat jullie ‘op verhaal’ komen bij mij aan tafel om daarna met heel veel goesting aan de slag te gaan.

 

Jullie huwelijksceremonie wordt vast één van de hoogtepunten van jullie trouwdag. Sereen en uniek. Maar vooral met emoties die puur en oprecht zijn.

CEREMONIE OP JULLIE MAAT

 

Het resultaat is een ceremonie op maat, waarin jullie de hoofdrol krijgen. Met woorden, waarden, hier en daar een vleugje humor en emoties die weerspiegelen wie jullie écht zijn. Ik zal jullie, én alle gasten die dag aanwezig, raken met warmte, liefde en onverwachte wendingen. Want geloof me, soms komen er tijdens de voorbereidingen verrassende en sappige details aan het licht die jullie van elkaar zelfs niet eens wisten. Het zijn net die details, die jullie ceremonie zo boeiend en fijn zullen maken.

 

Het ‘hart’ van de ceremonie vind ik persoonlijk het uitspreken van de huwelijksgeloften, jullie ‘ja-woord’ en uitwisseling van de ringen. Je hoeft niet echt een woordkunstenaar te zijn om neer te schrijven waarom je kiest voor elkaar. Daarom help ik graag met creatieve suggesties voor dat éxtra duwtje in de rug.

Ik neem ook contact met jullie familie én eventuele gastsprekers. Kortom, mensen die dicht bij jullie staan in het leven. Want zij zijn dé mensen die jullie écht van nabij kennen en me zoveel waardevolle info kunnen geven. Ook zij krijgen van mij de gepaste coaching wanneer zij zich tot jullie willen richten tijdens de ceremonie.

Willen jullie een totaal andere structuur geven aan de ceremonie? Alles kan, er zijn geen vaste regels te volgen. We zoeken samen naar de beste formule helemaal in lijn van jullie dromen en wensen.

Wensen jullie mij als ceremoniespreker te boeken in combinatie met livemuziek van Abosongs? Dat is pas de kers op de taart én bovendien een uniek concept in Vlaanderen. Vraag gerust naar de speciale voorwaarden.

 

Ligt jullie trouwdatum vast?

Neem best ruim op voorhand contact met me op voor verdere informatie, werkwijze en beschikbaarheid. Want de plaatsen op mijn agenda zijn beperkt. Ik ontmoet jullie graag voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat is de eerste belangrijke stap. Dit kan via een zoom call of bij mij thuis te Maldegem. Zit het gevoel goed? Is de klik er? Dan kijk ik ernaar uit om met jullie te gaan samenwerken.

Van harte welkom!

Opleiding: Merveil Academy, school voor ceremoniesprekers & storytellers

 

 

bottom of page