top of page

Ann Borgonjon

abosongs3.jpg

Een gezonde naïviteit heeft mij gebracht in het leven waar ik nu sta. Mijn passie werd een hobby, een hobby werd mijn beroep. Iets om te ‘delen’ met anderen. Zo ontstond Abosongs. Ik omschrijf het als  ‘ een warme gave ‘, beknopt uitgedrukt, maar allesomvattend. Een uitzonderlijk gevoel en gehoor voor klanken, toonaarden en structuren, dat is mijn muzikale bagage.

Maar vooral mensen raken: diep onder hun huid kruipen en er met mijn stem een waardevolle herinnering nalaten, voor altijd.

Ondertussen ben ik al 12 jaar actief als freelance zangeres en werk ik uitsluitend samen met stuk voor stuk professionele én getalenteerde muzikanten.

De basisbezetting van Abosongs bestaat uit zang & piano. Dit kan echter naar jouw wens uitgebreid worden met eender welk instrument. You name it!

Mag het ietsje meer zijn en wens je een volledige band op jouw feest? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor.

Naast Abosongs startte ik enkele jaren geleden ook Abotroost op. De naam spreekt voor zich: warme en stijlvolle ballads op momenten van afscheid: abotroost.be

Sinds 2020  ben ik ook actief als ceremoniespreker bij afscheid.

Noem mij dus gerust een gepassioneerde zangeres, troostzangeres & ceremoniespreker bij afscheid, voor elk ‘ groots ’ moment in het leven.

 

bottom of page