Ann Borgonjon

Een gezonde naïviteit heeft mij gebracht in het leven waar ik nu sta. Een passie werd een hobby, een hobby werd een beroep. Iets om te ‘delen’ met anderen. Zo ontstond Abosongs. ‘Een warme gave’ dat is het enige wat ik op mijn muzikale cv kan zetten. Beknopt, maar allesomvattend.

Een uitzonderlijk gevoel en gehoor voor muziek klanken, toonaarden en structuren, dat is mijn muzikale bagage. Mensen raken,diep onder hun huid kruipen en er met mijn stem een waardevolle herinnering nalaten,voor altijd.

Ondertussen zijn we mee dan 10 jaar  verder en werk ik als freelance-zangeres samen met drie pianisten, een saxofonist en een cellist. Stuk voor stuk professionele én gedreven artiesten. Uit deze samenwerking is dan ook een ander project ‘ A’cesoir ‘ontstaan. In deze bezetting met slechts 3 muzikanten ( zang, piano, saxofoon) brengen wij easy-listening pop & jazz standards op diners, recepties, etc.

 

Wenst u een volledige band op uw feest? Geen probleem, ook daar zorgen wij voor.

Naast Abosongs en A’cesoir is enkele jaren geleden ook ‘Abotroost’ ontstaan. De naam zegt het zelf: warme en stijlvolle ballads voor uitvaarten (www.abotroost.be). Een concept die bijzonder gewaardeerd wordt bij families in rouw.

Noem mij dus gerust een gepassioneerde zangeres, voor elk ‘groot’ moment in het leven.

"We hebben samen met onze gasten enorm genoten van het luisterconcert in onze living. Ann je bent professioneel maar tevens warm en attent. Je had een goed contact met onze gasten en dit maakte de interactie met ons en onze gasten bijzonder aangenaam. De begeleiding door je pianiste en de wisselwerking tussen jullie beiden was zeer fijn en prettig. Dit was niet zo maar een optreden, maar een moment om te koesteren. Ann je bent niet alleen een zeer goede zangeres maar ook een bijzondere vrouw. Bedankt voor dit alles."

Micheline en Alex

Kleine Buurtstraat 1D | 9990 MALDEGEM | 0495 530 259 | ann@abosongs.be

© abosongs 2020 - privacy policy -  designed by ac-fotografie

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon